2014. január 31., péntek

Az év első túrája

Nem is akármilyen túra ez kérem szépen! Teljesítménytúra a javából, a legrövidebb táv is 30 km (elvetemültebbek fittebbek a 60 ill. a 90 km-es távon is kipróbálhatják magukat), ami az Alföldön nem is tűnik olyan soknak, de A Gáton nagyon is megterhelő. Férj régi vágya volt ez a túra, idén az időjárás is kedvező volt: se hó, se fagy, se eső, sáros vakondtúrás is csekély, alacsony a vízszint is, hát mi kell még?!

Egy ráérő feleség nem lett volna rossz, de én a nagyon vészesen közelgő államvizsga miatt felmentést kaptam, az Ember pedig megmutatta, hogy igazi Kos: legyűrte a távot makacsul előre szegezett fejjel :)) És még képeket is készített nekem, egy igazi angyal! Azt pedig, hogy én mennyit is tanultam aznap, inkább hagyjuk!

 A gát nem túl izgalmas látvány, de jól lehet menet közben gondolkodni az élet nagy kérdéseiről. És a sár sem volt akkora, mint lehetett volna...

 Állandó kísérő a Maros.

 Tovább előre!

 Január eleji naplemente.

 Gátőrház, ellenőrzőpont, cica :)

Innen már látszottak Szeged fényei, és beigazolódni tűnt, hogy a híd tényleg túl messze van... :)

4 megjegyzés:

  1. Pontosan hol is készült a 4. fotó? Nem a közelünkben? Hm... csodás fotók :)

    VálaszTörlés
  2. Ennyire pontosan nem tudom, de valószínűleg felétek. Makó-Szeged között volt a túra.. :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper túra lehetett, a teljesítmény magáért beszél! A harmónia a természetben pedig feltöltő lehetett! Gratulálok a Férjednek, és Neked is! :)

    VálaszTörlés
  4. Imádok túrázni :) - ez most úgy hangzik, mintha havonat egyszer leaglább elmennék - persze erről szó sincs sajnos - de alig várom, hogy Flórával - akár még felkötve a hátamon is, de menjünk, menjünk, menjünk :) Szuper lehetett a Férjnek :) gratulálok :) Te pedig tényleg aláírtan voltál távol :) és meg is lett a gyümölcse, ha aznap még nem is érezted ezt :D

    VálaszTörlés