2014. január 3., péntek

Ünnepi pillanatok

Bár sem a hóesésben való séta, sem a Balatonon való korizás nem jött össze, nagyon jól teltek az ünnepek! Volt összebújós, gyertyafényes romantikázás, 6 órán át tartó vonatozás, bejglifalatozás, szaloncukor lopkodás a fa alól, forralt borozás a parton, játék, rengeteg nevetés... Az ajándékainkkal sikerült meglepetést és örömet okozni, és mi is csuda jó dolgokat kaptunk!

A szilveszter is nagyon jól sikerült! Bár én nem vagyok oda ezért a kötelező buli hangulatért, a barátokkal és tesóékkal töltött este igazán ferge....teges lett: rengeteget táncoltunk és még többet nevettünk. A végén már a megállók nevein is, aztán azon, hogy ezen, illetve rajtunk és velünk hogyan nevetnek mások :)) 

 Angyalok nélkül számomra nincsen karácsony! Az adventi időszakban került hozzánk Szent Antal szobra a ferences kolostorból, aki,bár nem vagyok vallásos, kedves nekem. A fa alatt kaptak helyet.

 Nagyon tetszik ez az üvegbe gyömöszölt karácsonyi égősor, igazán hangulatos esténként.


Hagyományos karácsonyi vacsink Férjjel a pisztráng szalonnás kelbimbóval. Nagyon nyami :)

 Angyalkák a család más tagjainál is őrzik a karácsonyi hangulatot.



 Pizsamás idill a bohókás öregúrral, aki még 11 évesen is megőrül a sípolós játékokért (vagy játékoktól) :))

 Magyal, hogy télen se maradjunk csodálnivaló nélkül a természetben.



 Imádom a mohás, öreg kőlépcsőket is! Erdei kirándulás közben bukkantunk rá.

 Megtaláltuk az aznapi harmadik geoládánkat! Remek szórakozás a kincskeresés :)


 Sok-sok cicával találkoztunk, tobzódhattam kedvemre. Ez egy édes család, külön felhívnám a figyelmet az összefonódó farkara és a háttérben sündörgő picire <3


 Idill a téli Balatonnál. Ennek a hattyúnak ez volt törve a lába, sokáig emberek etették, ezért annyira szelíd, hogy meg lehet simogatni. Kipróbáltam, naná :) Nagyon puha :)


Sok az éhes száj...

4 megjegyzés:

  1. Romantikus es harmonikus volt az ünnepetek hó nélkül is :-) csodafotókat készítettél... Boldog Ùj Évet Beus!

    VálaszTörlés
  2. De jó hogy írtál :) szuper hangulatos képek :) kedvenc a ciccmicek és a lépcső. Az a szalonnás kelbimbó pisztránggal brutál jól hangzik :) nyamm

    VálaszTörlés
  3. Nagyon békés és jókedvet adó, ahogy az ünnepekről írtál, örülök, hogy jól telt és ki tudtatok kapcsolódni. A képek bájosak és nagyon szépek, mesélnek... Legyen csodás évetek 2014-ben is!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretek a blogodban járni, ezt most sem volt másképp! Imádom, hogy egyszerű, aprócska dolgokban is fel tudjátok fedezni az élet örömeit, sok-sok párnak ez követendő példa lenne! A karácsonyi fotók igazi meghittségről árulkodnak... <3 A magyal nálunk is igazi hangulatfokozó a kertben, remélem, idén szépen elbokrosodik majd!

    VálaszTörlés