2014. május 7., szerda

Nyuszi hopp

Négy napig nálunk vendégeskedett egy igazi törpördög :) Cuki, puha, bújós, de igazi zsákmányállat: az égvilágon mindentől összerezzen! Bár minket ismer, de a hely idegen volt neki, ezért kellően megilletődve, igazi jó kislányként viselkedett, a plédjéről nem mert lemenni. Nem rágta meg a bútorok széleit (bár egyszer-kétszer próbálkozott, de elég volt erélyesebben rászólni), a vezetéket sem (még csak nem is próbálkozott), így egész nap nyitva volt a kuckója, nem kellett állandóan a hátsójában lenni.


Kiszámítható, mint egy baba (eszik, majd..) és igazi pót mamiként én takarítottam utána, Férj csak lelkesen jött szólni, hogy khm, bogyóeső hullott... De ha így bújik, ki tudna haragudni sokáig? :)

Az imádott dobozban, első nap főleg ebben kuksolt.
 
Barátaink nászútja alatt ismét élvezzük majd egymás társaságát, várom is már, de nem kell saját nyuszi, legalábbis ebbe a lakásba nem. Csincsillát még mindig szeretnék, de azt hiszem, azt a kérdést is elnapolom egyenlőre.

6 megjegyzés:

  1. De cuki:-! A babák kiszámíthatóságáról tudnëk mesélni:-!

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Györgyivel, ami a babákat illeti! :) Tüneményes ez a kis állat, csodás élmény lehetett, hogy néhány napig vendégeskedett nálatok! :)

    VálaszTörlés
  3. Oké, tőletek elfogadom :) Akkor olyan, ahogyan én képzelem a babákat :D

    VálaszTörlés
  4. Ez pont elég idő, hogy még élvezd a társaságát, de nem unj rá/bosszankodj sokat :) Szép nyuszi egyébként, elképzeltem, hogy babusgattad ezekben a napokban és milyen jó dolga lehetett :)

    VálaszTörlés
  5. Kis drága! Leheteten rájuk unni :) És akármilyen rosszcsontok, haragudni is képtelenség rájuk :) Mázlitok volt, hogy kis félénk, és nem indult el felderíteni az egész lakást :) Amúgy nálunk is az van, hogy Bobó az én hangomra megáll/ vagy épp iszkol, mert tudja, hogy bünti jön, Karesz meg jobbára csak elkényeszteti :)

    VálaszTörlés