2012. február 15., szerda

Valentinunk

Annyira mi sem rajongunk ezért az ünnepért, de azért sikítófrászt sem kapunk tőle :) Nem szeretem a trendi ünnepeket sem, de azt sem, ha divatból fújjolunk valamire, aminek azért megvan a maga hagyománya! Ezért úgy tartjuk a szeretet/szerelem ünnepét, ahogy nekünk tetszik! Nincs rá kialakult szokásunk, minden évben más, ami éppen illik a hangulatunkhoz.
Nem veszünk szivecskés mütyürkéket, de minden évben kedveskedünk egymásnak valami aprósággal! Egyszer kaptam egy mini cserepes növényt, még mindig megvan és egyfolytában virágzik :) Ha ránézek mindig Ő jut róla eszembe!
Én szeretek gyönyörű, szerelmes idézeteket elrejteni Neki az ételes dobozában és itt-ott, ennek nagyon szokott örülni!
Idén csak arra vágytunk, hogy együtt legyünk: semmi étterem, semmi mozi, semmi tömeg. Ő hozott két szelet Erzsébet királyné tortát (gluténmentes, mogyorós-kávés, isteni), amit imádunk, ez volt az esküvői tortánk is. Nagyon finom, bár alig bírtuk legyűrni :D Bekuckóztunk és megnéztük A szív hídjait - a könyvet imádom, már ábrándoztam róla korábban is itt. Szóval ilyen volt a mi kuckós, összebújós, romantikus Valentin napunk - egyszerűen tökéletes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése